De FloorPlay Specialist

Rob Smittenaar uw FloorPlay coach

Mijn naam is Rob Smittenaar. Het is een voorrecht om FloorPlay aan ouders en kind te mogen aanbieden. Als FloorPlay Specialist help ik ouders die aan hun jonge kind merken dat hij of zij moeilijk contact maakt, zich moeizaam ontwikkelt of onhandelbaar lijkt te worden. Deze ouders hebben hulp en ondersteuning nodig en de FloorPlay methode biedt die hulp!

Mijn opleiding tot FloorPlay Specialist heb ik gevolgd bij de RINO Amsterdam.

Daarnaast het ik een opleiding gedaan tot PLAY Project Consultant bij Rick Solomon, Michigan, USA. Daarmee werk ik volgens het wetenschappelijk bewezen programma dat door hem is ontwikkeld en bedoeld is om ouders de vaardigheden te leren die nodig zijn om hun kind sociaal-emotioneel te laten groeien. In Nederland ben ik de eerste en nog enige PLAY Project Consultant.

De FloorPlay opleidingsroute is op deze site terug te vinden. Mijn registratie als FloorPlay Specialist kunt u hier vinden.

Ik ben als Jeugdzorgwerker geregistreerd bij het SKJ: Aanmeldingsnummer 100012980

In een natuurlijke thuissituatie wordt het kind als spelen gestimuleerd tot nieuwe stappen. Het is bijzonder om te zien hoe gedrag kan veranderen als er aan de juiste ontwikkelingsstappen (mijlpalen) wordt gewerkt!

Mijn andere grote passie is fietsen. Zowel met de racefiets als mountainbiken.