Ervaringen van ouders

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Redelijk0%
Matig0%
Slecht0%

Recente ervaringen

Stille jongen

15 juli 2019

Rob heeft ons goed geholpen met het begrijpen van ons kind. Met de video en feedback formulier konden we zien wat we anders konden doen met onze zoon. Het zijn uiteindelijk hele leuke en leerzame momenten geweest samen met Rob. Onze zoon is hierdoor met sprongen vooruit gegaan. Kan het iedereen aanraden, die met communicatie met kind te maken heeft.

Edwin en Petra

Hele fijne coach!

5,0 rating
22 december 2018

Rob is een hele kundige floorplay specialist. We leren door hem anders naar het gedrag van ons kind te kijken. Hij steekt in op een positieve manier. Er wordt goed geluisterd naar ons als ouders.. en we proberen samen naar oplossingen te zoeken. Rob heeft veel ervaring en dat kan je aan alles merken.
Onze dochter vind het fijn als Rob komt en met haar gaat spelen. Hij leert ons op een andere manier met haar te spelen en geeft hierbij veel tips en uitleg. We gaan haar steeds beter begrijpen gelukkig en dat komt mede door Rob.

Jeroen & Marieke

Mini-sessie: mijn vragen zijn beantwoord.

5,0 rating
5 december 2018

Onlangs kwam Rob Smittenaar, Floorplay Specialist, bij mij thuis voor uitleg over Floorplay en een ‘mini-sessie’ met mij en zoontje. Ik ben zelf bekend met Theraplay en was benieuwd naar overeenkomsten en verschillen. Het leek mij vooral interessant om eens ‘als client’ te ervaren wat Floorplay nu eigenlijk inhoudt.
Ik heb dit als heel interessant en leerzaam ervaren! Mijn ‘professionele vragen’ zijn beantwoordt, maar wat nog mooier is: ik heb ook iets nieuws over mijn zoontje en zijn wijze van spanning reguleren geleerd, wat in deze drukke Sinterklaasperiode direct bruikbaar is 🙂
Ik was onder de indruk van hoe Rob in korte tijd al veel kon zien aan de wijze van spelen en bewegen van mijn zoontje.
Hartelijk dank hiervoor Rob! Mooie methode, ik zou het van harte aanbevelen bij ontwikkelingsproblemen van kinderen.

Naam bekend

Een gouden coach met een zeer interessante, leerzame methodiek

5,0 rating
12 november 2018

Onze zoon is nu bijna 5 jaar en we kunnen niet zeggen dat het altijd makkelijk is geweest om FloorPlay te volgen en thuis toe te passen, maar doeltreffend en effectief is het zeker!
FloorPlay heeft ons inziens volledig bijgedragen aan zeker de sociaal-emotionele ontwikkeling van onze zoon.
Ook op de spel ontwikkeling en emotieregulatie heeft FloorPlay een gewenst effect. Doordat alle therapie sessies gefilmd worden en er een duidelijk en overzichtelijk rapport daarvan volgt, heb je een naslagwerk met tips en beeldmateriaal om nog eens terug te kijken welke stappen je gemaakt hebt.
Rob Smittenaar is een bekwaam FloorPlay Specialist te noemen met een tomeloos enthousiasme, inzet, geduld, passie en drive voor zijn werk, de kinderen en ouders.
Kortom: wij zijn FloorPlay fans geworden, en kunnen en nog belangrijker, willen ook NIET meer zonder. Mocht u nog twijfelen……, probeer het eens, heb geduld, geef het een tijdje….., en ontdek hoe uw kind net als onze zoon met plezier en spel positief veranderd.
Het geeft je, ons inziens ook als ouders nieuwe handvatten en bovenal meer speel plezier met uw kind.

Kim en Erik

Sprongen

5,0 rating
12 november 2018

Rob heeft ons enorm geholpen bij het begrijpen van het gedrag van onze zoon en hij leert ons aan te sluiten bij zijn spel.
We hebben mede dankzij Rob’s kennis en vele inzichten onze zoon het afgelopen jaar prachtige sprongen zien maken in zijn ontwikkeling’.

Naam bekend

Laat uw ervaring achter