Ervaringen van ouders

55 van de 5 sterren (gebaseerd op 3 recensies)
Uitstekend100%
Goed0%
Redelijk0%
Matig0%
Slecht0%

Recente ervaringen

Mini-sessie: mijn vragen zijn beantwoord.

5 december 2018

Onlangs kwam Rob Smittenaar, Floorplay Specialist, bij mij thuis voor uitleg over Floorplay en een ‘mini-sessie’ met mij en zoontje. Ik ben zelf bekend met Theraplay en was benieuwd naar overeenkomsten en verschillen. Het leek mij vooral interessant om eens ‘als client’ te ervaren wat Floorplay nu eigenlijk inhoudt. Ik heb dit als heel interessant en leerzaam ervaren! Mijn ‘professionele vragen’ zijn beantwoordt, maar wat nog mooier is: ik heb ook iets nieuws over mijn zoontje en zijn wijze van spanning reguleren geleerd, wat in deze drukke Sinterklaasperiode direct bruikbaar is 🙂 Ik was onder de indruk van hoe Rob in korte tijd al veel kon zien aan de wijze van spelen en bewegen van mijn zoontje. Hartelijk dank hiervoor Rob! Mooie methode, ik zou het van harte aanbevelen bij ontwikkelingsproblemen van kinderen.

Naam bekend

Een gouden coach met een zeer interessante, leerzame methodiek

12 november 2018

Onze zoon is nu bijna 5 jaar en we kunnen niet zeggen dat het altijd makkelijk is geweest om FloorPlay te volgen en thuis toe te passen, maar doeltreffend en effectief is het zeker! FloorPlay heeft ons inziens volledig bijgedragen aan zeker de sociaal-emotionele ontwikkeling van onze zoon. Ook op de spel ontwikkeling en emotieregulatie heeft FloorPlay een gewenst effect. Doordat alle therapie sessies gefilmd worden en er een duidelijk en overzichtelijk rapport daarvan volgt, heb je een naslagwerk met tips en beeldmateriaal om nog eens terug te kijken welke stappen je gemaakt hebt. Rob Smittenaar is een bekwaam FloorPlay Specialist te noemen met een tomeloos enthousiasme, inzet, geduld, passie en drive voor zijn werk, de kinderen en ouders. Kortom: wij zijn FloorPlay fans geworden, en kunnen en nog belangrijker, willen ook NIET meer zonder. Mocht u nog twijfelen……, probeer het eens, heb geduld, geef het een tijdje….., en ontdek hoe uw kind net als onze zoon met plezier en spel positief veranderd. Het geeft je, ons inziens ook als ouders nieuwe handvatten en bovenal meer speel plezier met uw kind.

Kim en Erik

Sprongen

12 november 2018

Rob heeft ons enorm geholpen bij het begrijpen van het gedrag van onze zoon en hij leert ons aan te sluiten bij zijn spel. We hebben mede dankzij Rob’s kennis en vele inzichten onze zoon het afgelopen jaar prachtige sprongen zien maken in zijn ontwikkeling’.

Naam bekend

Laat uw ervaring achter