Ervaringen van ouders

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Recente ervaringen

FloorPlay

Rated 5 out of 5
25 februari 2021

Ruim een jaar geleden hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met FloorPlay en met Rob. Als we de verslagen nu teruglezen zien we pas wat voor vooruitgang we in een jaar hebben geboekt.
Rob helpt ons niet alleen middels FloorPlay om onze zoon beter te leren begrijpen, om samen plezier te maken, maar geeft ook advies en denkt mee over de problemen waar je als ouders tegenaan loopt.
Niet alleen tijdens het spelen, maar ook bij de dagelijkse handelingen zijn wij blij dat we de technieken van FloorPlay kunnen toepassen. Het zorgt voor meer rust in huis, maar vooral meer begrip over wat zich allemaal in het hoofd van onze zoon afspeelt.

Linda

Wat een verschil!

Rated 4 out of 5
3 februari 2021

Zo’n vier jaar geleden kwamen wij in contact met Rob en daarmee ook met FloorPlay.
Onze zoon van bijna vier praatte niet en leefde vooral in zijn eigen wereld.
Door middel van zeer intensieve samenwerking met Rob en het zelf toepassen van de floorplay methode zagen wij onze zoon steeds meer in het hier en nu komen. Er kwam wederkerig contact tot stand en ook de boze buien verdwenen steeds meer naar de achtergrond.
Inmiddels zijn wij al een tijdje “los” van Rob en is onze zoon acht.
Hij doet het super goed en laat dingen zien die wij nooit voor mogelijk hielden.
Nog steeds is er zo nu en dan contact met Rob over hoe het gaat.
Deze betrokkenheid is kenmerkend van hoe Rob te werk gaat. Zijn enthousiasme in het werk wat hij doet laat eigenlijk zien dat het werk voor hem eerder een passie is.
Wij zijn nog steeds zo blij dat wij kennis hebben mogen maken met FloorPlay en dat we dit nog steeds kunnen toepassen waardoor onze zoon nog steeds ontplooid.

Linda

Laat uw ervaring achter