Hulp voor mijn kind

Heeft u vragen over de ontwikkeling van uw kind? Misschien is de diagnose “autisme” gesteld of is u verteld, dat uw kind speciale aandacht nodig heeft. Speciale aandacht betekent meestal professionele en bijzondere begeleiding.

Het is soms een moeilijk, verwarrend en uitputtend proces voor u als ouder, om naar antwoorden te zoeken op de vragen: wat is er nu precies met mijn kind aan de hand? Wie biedt hulp voor mijn kind? Welke mogelijkheden zijn er voor begeleiding?

Ongeacht de situatie en diagnose hebben alle ouders één gemeenschappelijk doel: zorgen dat hun kind gelukkig wordt. Ze willen weten wat de beste manier is, om hun kind te helpen met het beste uit zichzelf te halen op een zo natuurlijk mogelijke manier.

FloorPlay helpt u daarmee. De FloorPlay methode biedt u de gelegenheid om alle mogelijkheden tot ontplooiing te laten komen, die uw kind in zich heeft.

Er is veel praktische en wetenschappelijke kennis op het gebied van de ontwikkeling van een kind. Door die kennis toe te passen, merkte ik, dat werken met en betrokken zijn bij kinderen met behulp van FloorPlay vaak een verrassende invloed heeft op de algehele ontwikkeling van een kind. Bekijk ook de verdere informatie op mijn website of meldt u aan voor een vrijblijvende kennismaking.

Het kind groeit op met ouders d.m.v. FloorPlay techniek
Uw kind blijft rustig door de kalmerende aanwezigheid van u als ouders.