Nieuws

Evelien van der Meer

“Als iemand geen gelijke tred houdt met zijn metgezellen, is de reden misschien dat hij een andere drummer hoort. Laat hem in de pas lopen met de muziek die hij hoort, met welk ritme ook of hoe ver weg ook.”

– Henry David Thoreau / 1854

Sinds een jaar of dertig werk ik in de hulpverlening. Eerst als orthopedagoge en later als GZ-psychologe. Ik heb gewerkt op een KDC voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand, binnen het speciaal onderwijs en de GGZ. Sinds september 2018 werk ik  nog gedeeltelijk in de GGZ en daarnaast als ZZP-er; o.a. dus voor FloorPlay Coaching.

Mijn hart ligt bij jonge kinderen die in hun communicatie te weinig gericht zijn op anderen en niet of nauwelijks initiatief tonen. Graag wil ik wat voor hen en hun ouders betekenen. Daarom heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd zoals Pivotal Response Treatment en FloorPlay.

Eind 2014 heb ik de cursus Pivotal Response Treatment afgerond (level I en II en III). Een jaar later kwam ik in aanraking met FloorPlay. Ik was direct enthousiast. FloorPlay is erop gericht om de sociaal-emotionele, communicatieve en intellectuele ontwikkeling te stimuleren door een ouder samen met zijn/haar kind te laten spelen. Dat spreekt mij enorm aan. Ik heb na de introductiecursus nog meerdere cursussen gevolgd op het gebied van FloorPlay. De opleiding tot FloorPlay Coach heb ik inmiddels afgerond.

Evelien van der Meer


 

Hier vindt u interessante berichten en artikelen rond FloorPlay. FloorPlay Coaching heeft jarenlange ervaring met Floorplay en de vragen die ouders hebben bij het opvoeden van hun kind. Met name kinderen die moeite hebben prikkels te verwerken en goed contact te maken, hebben bijzonder veel baat bij de aanpak van de FloorPlay Specialist.